| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bulteriér a kojenec - jde to dohromady?

Miluji pejsky a kynologie je mým koníčkem.V dětství jsem měla knírače.Pak jsem se vdala a manžel též vlastnil psa-dalmatina.Byl to velice klidný a pohodový pes (nyní už je v psím nebi).Měl milou a přátelskou povahu. Mé první dítě s ním prožilo 3roky svého života ALE přesto, když byl v blízkosti dcerky, tak jsem je oba bedlivě pozorovala.I já, coby majitel psa, jsem k němu neměla naprostou důvěru.Člověk nikdy neví...dcerka mu může nechtěně ublížit, např.přišlápnout tlapku nebo sáhnout do misky a než se člověk naděje, může po ní vystartovat.Pořád je to jen pes, šelma. Nevidíš mu do hlavy.Ještě chci dodat, že kolegyně měla 2letou dogu, byl to obrovitý pes, kolikrát ho měla i v práci, já z něho měla obrovský respekt, ale ona mě vždy chlácholila, neboj, on se tě bojí víc než ty jeho...po čase ale tato doga ze zcela neznámých důvodů prokousla majitelce ruku tak, až jí zlomil pažní kost a měla otevřenou zlomeninu, psa nechali utratit a při pitvě se zjistilo, že měl nějaký nádor na mozku a že mohla být příčina.Tak si prosím tě dávej pozor, nikdy nevíš, co se může stát.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.