| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Bulteriér a kojenec - jde to dohromady?

Já mám špatnou zkušenost,a psům nevěřím. Máme doma taky miláčka, o kterém jsem si myslela, že na se na příchod dcery těší jako my. Mazel, vzbuzující důvěru, oddaný ,věrný,kamarádský.
Nebudu popisovat dále detaily. Jednoho dne dceru napadl,když jí byl rok a držel její hlavu
ve své tlamě, než jsme stačily zasáhnout. Týdny a měsíce strachu, jestli nepřijde o oko, pokousaná na části obličeje. Asi jsme něco hodně zanedbali. Právě to , že jsme přecenili tu bezmeznou důvěru, kterou jsme ve psa měli. Právě proto, že je to "jen" zvíře,které může být nemocné, něco ho bolet, dítě ho zatahá, kde nemá, stoupne na nohu a pes se brání něčemu nepříjemnému. Nebo jen žárlí.
Nevěřím už ani svému ani cizím psům. Dceru k nim nepouštím. Majitel, který říká, můj pes nic nikomu nikdy neudělá, není myslím soudný. Nemusí udělat, ale může.A pak je to opravdu jen vteřina nepozornosti ,kdy je dítě se psem samo a tragedie je na světě. Jistě se se mnou spousta "pejskařů" neztotožní, ale vzhledem k tomu že i já jsem oddaný pejskař, jen pod tíhou téměř tragických událostí, jsem svůj názor musela přehodnotit a nepřeju nikomu, aby něco podobného jako my , musel prožít. Děkuji za to , že dcera přežila útok a byla ve věku, kdy z toho nemá psychické trauma na celý život.
A proto prosím, kvůli těm maličkým a bezmocným, bezmezně nevěřte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.