Jeno,ano,deti se musi naucit jak se ke psum chovat.Pod Eviny K odpovedi se podepisuju a dovolim si ti trochu objasnit,jak to "zrejme"myslela-
Jsem taky pejskarka,zaroven maminka.Nemam tady v diskusi sice co delat(muj pes ma 3,5kg a je to trpaslici pudl:))ale...i kdyz doma mame psa a muj syn se proto zadneho psa(ani toho metrakoveho)neboji a s radosti by za nim venku bezel.Nedovolim to.za zadnym.cizi pes se nehladi.nikdy.Jen s vyslovnym dovolenim majitele,ale nejradej ani to.Za mym psem beha spoustu deti.bez dovoleni na nej zacnou chmatat a ja radej rikam ze ne.Sice nikdy nikoho nepokousala,ale je to "starsi pani"(11let)a detske utlaky ji moc dobre nedelaji.Neminim se dockat toho,ze pri pocitu zahnani do kouta se ozene.
Na druhe stane chapu tvou poznamku,ze psi by se meli naucit nebehat kolem deti-to by je ale meli naucit ti nezodpovedni panicci-teda mit je na voditku a s nahubkem.Urcite se mi taky nelibi,kdyz ke me dobehne velky pes,mam male dite a maleho psa/ktereho ovsem nenecham provokovat ty velke psy,jak to mali psi radi delaji/
Jednoduse-je to o lidech a psech.Od jakziva spolu zili,proc by to melo jit cim dal hur?
K clanku dodavam,ze i kdyz mam maleho psa,ktery by pokousanim dite nezabil,jsem tak nejak porad ve strehu,vim,ze ne umyslne by pokousala,tim jsem si jista ze ne,ale nerada bych,aby ji maly neco pri sve hre 1,5leteho batolete neco udelal,"ulizil"a ona se proste musela branit.Povahu buliku jsem neznala,jsem rada,ze o ni vim vic.Muj sen je afgansky chrt..
Any
Předchozí