Tento můj dalmatin ale byl opravdu vyjímka.Manžel měl chovnou stanici dalmatinů. Já osobně dalmatiny též moc nemusím, ani se mi moc nelíbí, ale tenhle byl fakt krásnej a hrozně hodnej. Opravdu vždy jen míjel bez povšimnutí jiné psi a oni ho napadli. Je fakt, že i veterinář nám říkal, že je může dráždit i atypické zbarvení dalmatina.Je to možné. Jinak mně v dnešní době též štve medialiazace a vytyčení tzv."bojových plemen" a všeho u čeho opět byli a koho kousli pitbulové,bulteriéři,mastifové apod. Ale přece, když má majitelka hodného a oddaného pejska, tak nemůže jménem všech majitelů bulteriérů napsat-jak mírumilovní bulteriéři jsou. Vždy se může nějaký agresivnější pejsek projevit u jakéhokoliv plemene.A naopak i ten nejhodnější na světě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.