Dobrý den, dnes jsem náhodou objevila Váš dotaz a chci Vám napsat pár základních informací. Možná už Vám někdo napsal a já se budu pouze opakovat. Máme 3-měsíčního chlapečka Adama. Narodil se 25. října a měl levostranný rozštěp rtu, čelisti a patra. První operaci máme již zdárně za sebou. Měla jsem totiž to štěstí, že jsem se o vadě dozvěděla ještě před porodem a v této diskusi jsem od Terezy z Brna získala kontakt na paní doktorku Vokurkovou. Adámek šel 6. den po porodu na operaci pusinky. Z nemocnice nás pouštěli 9. den po operaci a malý uměl pít z lahvičky s normálním dudlíkem. TAkže jsem ho v podstatě od začátku mohla krmit normálně. Pusinka se mu krásně zahojila, v červnu půjdeme na další operaci. Uzavření patýrka. Ničeho se nebojte. Všechno bude v pohodě. Po operaci byl Adámek připojen na dýchací přístroj, asi 3 dny, pak ho postupně odpojovali.
Držím Vám palce.
S pozdravem
Lucie Hornofová Dobruška
P.S. Pokud byste chtěla poslat fotku nebo pokud máte ještě nějaké dotazy, tak klidně napište nebo zavolejte na č. 605 569 484
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.