Ahojky,můžu Tě uklidnit,že nejsi sama,co takhle"kojí"já teda měla mlíka dost,ale Adélka se mi nepřisála,asi byla líná:-))Taky jsem byla odhodlaná kojít co nejdýl,jenže když jsem zjistila,že to nepůjde,tak jsem Adélu moc netrápila a raději sjem jí to odstříkala a a měly jsme klid obě:-)Taky jsem měla zničené bradavky,ale naštěstí mi můj gynekolog pomohl a vůbec jsem od něj neslyšela,že bych o mléko měla odstříkáváním přijít,jen mi řekl,že se budu po šestinedělí dýl čistit.
Já měla taky lepší odsávačku,ale tou to trvalo strašně dlouho,nejvíc se mi osvědčila taková ta klasická asi za 150 korun,s tou jsem byla spokojená nejvíc:-) A vydrželo mi odsávat skoro deset měsíců.....A nijak jsem se s tím netajila a ani nemůžu říct,že bych se setkala s nepochopením,spíš mě podporovali a chválili a to mi přidávalo na odvaze a že nedělám nic špatnýho!!Sice by se někdo našel,ale co je mi po tom at si každý říká co chce,já jsem na pomluvy zvyklá,tak at si pomlouvaj:-))
Držím Ti moc moc palečky ať to zvládáš v pohodě a jste obě spo¨kojené a zdravé a u dalšího miminka Ti jde kojení bez problémů:-))
Měj se pěkně Jana a Adélka
Předchozí