Mě kojení bolelo děsně!! Vše jsem dělala dobře,ale měla jsem vpáčené bradavky,kojila jsem často a to vždy zhruba 3/4 hodiny,tak to byla síla. Žádné ragády jsem neměla,byl to jen ten "defekt" bradavek. Prsty jsem kroutila,zuby zatínala...BRRR. Trvalo to nejméně 5-6měsíců a teď kojím svou dcerku 27měsíců :-))) a je to lahoda. Každý může mít jiný problém,ale jsi skvělá,že odsávás a odsáváš. Jsme důkazem toho,že když se chce,tak to jde:-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.