Milado, Samozřejmě, že chceme znát složení oné masti…:c)) Mluvím tedy za sebe, ale jsem přesvědčená, že i mé věrné duše Milada s Terezkou jsou lačné po všem co s sebou nese naději na zneškodnění ekzému. Takže pokud si najdeš chviličku, určitě nás i ostatní maminky seznam se složením té masti. Teď soukromě…nevadilo by ti, kdybychom se občas pomocí mailu spojily a předaly si zkušenosti? Máme stejně staré holčičky a tak by mě zajímalo, jak probíhá ekzém v tom samém věku i u jiného dítěte. Teď mě napadá, že vy jste vlastně asi právě bez ekzému, co? Jinak se těšíme na odpověď a brzy nashle a ještě jednou a předem díky! Helča s Májou
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.