Ano, kojeni je nadherny zazitek a ja sama o sobe muzu s hrdosti rict, ze techniku zvladam a mleka jsem mela taky vzdycky dost. Me prvni 4 deti jsem odkojila bez problemu, dokonce jsem se povazovala za mistra a radila ostatnim. Pak prisel na svet Peta. Zkusenym pohybem jsem ho prisunula k bradavce (vzdyt poslednich 10 let jsem snad nedelala nic jineho) a ejhle. Ta bolest se neda popsat. Byla priserna. Porad jsem si rikala "vydrz, to prejde", ale .. Kdyz jsem prisla k doktorovi a ten uvidel moje bradavky, ktere byly cele krvave a plne puchyrku, tak mi proste kojit zakazal. Vedel, ze jsem zkusena matka a chyba nebude na me strane a rekl mi, at zkusim neco umeleho. Zacala jsem teda krmit Petrika odmalicka lahvickou. Na nejake odstrikovani a nasledne krmeni jsem proste nemela cas. Mam jeste dalsi deti, ktere potrebuji peci. Ale vim, ze kdyby se jednalo o me 1. dite, jednala bych jinak. Ale jak se pise v tom uzasnem clanku o tom, jak se zena stara o 1., jak o 2., a jak o 3. Je to pravda.
Jenom podotykam, ze jsem potom rodila jeste jednou a zase probehlo vse v poradku.
A Peta prospiva stejne dobre jako ostani.
Předchozí