Velice Vas obdivuji, me neslo odsavat vubec. Honzik se neumel poradne prisat, bradavky jsem mela taky do krve rozpraskane a bolest byla silena. Ale nastesti se nam to podarilo - Honzik byl moc trpelivy a naucil se to (mozna spis ja) a byl plne kojeny 7 mesicu a s kojenim jsme prestali pred mesicem - proste me odstrcil. Taky jsem zazila 2x zanet prsu a tam mi byl nejlepsim pomocnikem. Priste ale vim, ze az bude nejaky problem, nebudu se bat obratit na laktacni poradkyni. Jednu uz znam, ma dobre vysledky a urcite si to pocatecni trapeni usetrim. Smekam pred Vasi vytrvalosti a drzim palce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.