| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení – dovednost, kterou ovládla většina matek všech dob a kultur, tak proč ne já?

Ahoj, jsem autorkou článku a chtěla bych Vám všem strašně poděkovat za všechny příspěvky. Moc jste mě podpořily a dodaly mi sil a chuti do budoucna. Velice mě překvapilo, kolik nás takto "postižených" vlastně je. Jsem ráda, že jsem tento problém na netu otevřela, moc mi to pomohlo a doufám, že i někomu z Vás. Jen jsem chtěla upřesnit, že mé horečky nebyly způsobené zánětem prsu ale nějakým jiným zánětem, který mi doktor moc nedefinoval. Zánět prsu jsem si také prodělala 2x, vzhledem k tomu, že odsávám, mě to vůbec nepřekvapilo. Jednou s antibiotiky, podruhé se mi to podařilo zastavit v počátku tvarohem. Nepoužívám odsávačku Medela ale Avent Isis, která mě stála 1800,- což není tak moc a když si spočítám ceny umělé výživy, mám to mockrát doma.
Tak jste do mě vlily optimismus, že jsem si řekla, že přece jenom zkusím Soničku přikládat, samozřejmě se zálohou ohřátého mlíčka, abych se vyvarovala jakéhokoli stresu. A když to nepůjde, tak se svět nezboří.
Ještě jednou díky Vám všem.
Kristýna

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.