která když její dítě nepřibývalo na váze začala přikládat co hosinu, chodila každý den na převážení miminka. Nechávala si zvážit mimčo před a pokojení a zjišťovalo se, že prostě NIC nevypije.
Tak po delších snahách nasadila ve 4 týdnech Nutrilon a miminko si tak zvyklo na flašku, že prso už nechtělo (při pohledu na to, jak teklo mlíko z lahvičky a z prsa nebylo těžké pochopit proč). A protože téhle mamince bylo líto, že to mlíko má a její miminko ho nedostává, tak se dala na každodenní odsávání a MM dostával prcek pěkně z lahvičky a když došlo MM, tak dostal Nutrilon.
Tahle maminka zpočátku odsávala pravidelně po 3 hodinách i v noci, i když prcek spal a to až do 3,měsíce věku prcka. Pak začala odsávat po 3 hodinách jen přes den a v noci spala (jaký div). A od 5. do 6. měsíce pomalu odsávání odbourala, nejdřív odsávala 3x denně, pak 2x, pak 1 a pak už vůbec. Prcek byl tímto způsobem částečně "kojen" 6 měsíců.
Tenhle případ znám dooost dobře. Píšu totiž o sobě :-DDDDDD. Takže můj obdiv patříkaždému, kdo se takhle "uváže". Je to tak časově náročné, že si to ani nikdo neumí představit. Ale zvládnout se to dá.
A proč jsem to dělala? No, jednak mi opravdu bylo líto, že nějaké mlíko mám a Miška by ho nedostala a jednak...... Miška ho měla o moooc radši jak Nutrilon. Tak proč jí nepotěšit????
Ale nemyslím si, že je to to nejlepší. Na UM není nic špatnýho a kdyby tý mojí potvůrce to moje nechutnalo víc, asi bych se nedokopala. Ale co by člověk pro ty cvrčky neudělal, ne??
Předchozí