Moc hezky napsany clanek :-) Chtela bych te jen povzbudit - s druhym ditetem jsem mela obdobny problem, misto abych pri kojeni hubla, spis jsem kila jeste nabirala. Rok a ctvrt jsem prochodila v prisernych kalhotach na gumu a stydela se za postavu i ty strasne kalhoty. Pokousela jsem se za tu dobu nekolikrat, jako ty, zmenit jidelnicek, ale proste to neslo. Az kdyz se maly v patnacti mesicich sam odstavil, najednou to slo. Ne ze bych hubla sama od sebe, ale nebyl najednou problem odpustit si sladkosti, veceri apod. Proste to najednou slo a behem asi tri mesicu jsem mela puvodni vahu (mela jsem navrch neco kolem peti kilo). Treba budes podobny pripad, kdy si telem behem kojeni zada to svoje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.