Bell opravdu děkuji, před pár lety když jsem porodila svou dceru (12 let) jsem odcházela z porodnice s půl kilem navíc oproti předporodní váze. Jasně teď si řeknete co ta tu dělá, ale ouha. Před 9ti měsíci jsem rodila svého syna a čekala jsem stejný nebo hodně podobný výsledek. Bohužel. Naopak jsem na tom asi tak stejně jako ty.... kojila, chodila svižnou chůzí protože jinak byl v kočárku řev.... prostě nic. Jediné v čem je rozdíl já už nakoupila větší oblečení protože jsem přestala věřit že bude líp... Moc děkuji za tvůj článek, vím že tebe to nepotěší, ale mě dělá dobře že v tom nejsem sama. Moc dík Jitka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.