Moc hezké! Pobavila jsem se po ránu.. Mám opačnou zkušenost - možná to zní blbě, ale vážit po šestinedělí 47kg i s botama, nic moc..Přibrat nešlo - a to jím za několik, nejen za 2, jak se říká! Před porodem 65Kg, normálně jsem vážila, a stále vážím kolem55kg. Takže tenkrát jsem byla kostra s velkýma prsama! Máme to na fotce a vypadá to strašlivě... Oba problémy- shodit nebo přibrat - jsou fakt šílené! Moc Tě zdravím, užívej života a piš, moc hezky se to čte - něco jaka B. MacDonaldová po česku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.