Bezdetna, ja to chapu.Ony nejsou kila jako kila.Ono 2,2,4,7kg nadvahy je prakticky usmevne, ale pokud tato hranice prekroci 15,20,30kg i vic, nestaci se jen sama nad sebou smat a delat si z toho svoji prednost a spolehat, ze jsem proste takova, tak co.
Ja taky znam par ,,tloustiku" co si ze sebe umeji udelat legraci a v pozadi jsou jejich problemy, jako neudrzeni moci, problemy se stolici, s klouby, s pateri,s dychanim, s cukrem a mnoho dalsich.
Takze ono nekdy neuskodi byt trochu soudna, zamyslet se a snazit se to nejak radikalne resit.Nemusi se dostat na miry 90-60-90, ale aspon si nejakym tim kilem dolu opravit ten svuj zdravotni stav, kteremu nadvaha opravdu neprida.
Ja mam 3deti, 35let mi klepe na dvere, mam astma a nadvahu.Astma se vzdy s kily zhorsi.Uz jen proto jsem se prestala smat a zacla neco delat.
A takove clanky, jako napsala Bellana a nektere holky odpovedi, mi hodne pomahaji.
Jasny, ze toto neni navod, jak se tad ypredhanet v receptech na hubnuti, ja napsala v predchozim prispevku jen to, co jsem se sebou zacala delat dal.A verim, ze takovych clanku tu jeste bude, protoze i nadvaha je a bude:-))))
Předchozí