To už jsem jednou zkoušela. dokonce jsem si vše pečlivě vážila. Vydrželo mi to tak tři dny. No, možná to ještě zkusím. Mamka ty tabulky někde má. Taky to zkoušela, ale je na tom jak já. Vždycky to vzdá. Dieta je pro mě strašné sebezapření. Ještě k tomu když můj manžel je docela žrout a labužník. Když ho vidím, jak si dá k večeři vlašák s feferonkovým salátem, k tomu přikusuje moravské uzené a čerstvé rohlíky, nakonec si vytáhne dva druhy oplatků a zapíjí to Cocacolou, tak je fakt těžké si dát dušenou zeleninu v lepším případě a v horším případě se napít vody a jít raději spát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.