Bellano,
fakt super články!
Přidávám se k názoru, že u spousty holek při kojení hubnutí nehrozí..jojo, prolaktin je pěknej prevít a v zásadě je jeho povinností držet zuby nehty každý kilíčko, aby náhodou mimi nestrádalo a co kdyby přišel hladomor, že...
O naše mžitky před očima, když nás prodavačka přejede od hlavy až k patě a prohlásí s despektem : "Tak na vás teda asi nic nemáme!"...
Hrůza!
Ach jo. Já jsem asi čtyři měsíce po porodu vzhledem k náročnosti děťátka (asi jako Agi od Bellany) měla sice pět kilo pod předtěhotenstkou váhu, ovšem od té doby uplynuly dva roky a nikdo mě nevaroval, že na mateřský je stejný nebezpečí tloustnutí jako při těhotenství, takže už mám deset kilo navíc.
Stresy a nevyspání, asi i málo pohybu přes to, že je člověk vyšťavenej jak citron, každodenní vaření.
Cvičit chodím, ale pouze powerjogu...
Dokážu krásně držet dva týdny (nebudu psát dietu) - zdravou stravu, ale je to pro mně děsně náročný na to furt myslet a tak to většinou potom zase sklouzne ke starým, blbým návykům.
Jsem moc ráda, že se tu tohle téma objevilo, zrovna jsem si říkala u článku toho pána s jedenácti dětma, že by to konečně chtělo zase rozebrat "po žensku".
Kila dolu všem, kdo o to stojí přeje
M
Předchozí