Nedávno mi vyděšená manželka ztlumila troubu na těch 175 stupňů, když jsem v ní pekl hranolky (pekl proto, aby neobsahovaly tolik tuku jako při smažení). Výsledek? Ani po 15 minutách nebyly k jídlu. Pod 200 stupňů prostě vyrobíte pouze bramborové žvýkačky. Hranolky v troubě potřebují alespoň 200 stupňů. Takže poučení z článku je - nejezte hranolky vůbec.
Jako úplná pitomost mi ale připadá, že by se riziko snížilo tím, že na plech nasypu víc hranolků (to ten zbytek, co už nesníme, vyhodím?). To je jako hranolkům v malém množství při pečení smutno a tak se stanou jedovatými nebo co?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.