Sosane to by mě taky docela zajímalo, jak to bylo míněno s tím množstvím hranolek při pečení, to jsem taky docela nepochopila.... No možná to bude tak jak říkáš :o))
Mimochodem my jsme předsmažené hranolky přestali kupovat už když manžel zjistil, že jsou posířené, aby nezhnědly. Hranolky jsem tedy dělala domácí, ale to je opravdu tuková bomba.... takže ty jsem už taky přestala dělat. Co jsem ale měla ráda, byly pečené brambory na tisíc způsobů. No nic tak je napřed uvařím.
Co je ale zajímavé, že manžel vždycky přijde s tím, že je něco škodlivé ať už to nekupuju a nevařím, ale zásadně jsou to věci, které on moc nemusí. S tím, že bych neměla dělat řízek, nebo třeba knedlo vepřo zelo, tak s tím teda nepřijde, to je zajímavý...:o)
Předchozí