Ahoj,
nezlob se, ale Tvůj pohled na věc je trochu zamlžený.
Jsou prostě lidi - v tomto případě ženy, které mají sklon k ukládání tuku větší než jiné. Když se k tomu připojí těhotenství, pak třeba nějaká komplikace, která nutí těhotnou ženu být co nejvíc doma, nebo je ta těhotná maminka naprosto šťastná, že po několika letech čekání konečně otěhotněla, tak se k sobě a svému očekávanému miminku chová trochu opatrněji. Tzn, že pokud omezí svůj pohyb jen na pomalé procházky, vymění práci za "polehávání" na neschopence, tak prostě nějaké to kilo navíc nabere. Vždycky jsem s váhou bojovala, vždycky jsem hodně sportovala a dávala si pozor na jídelníček. Pak jsem byla těhotná - čekala jsem dvojčata. Počáteční váha byla 70g/173cm, konečná 96kg. Ve 4.měsíci jsem strávila měsíc v nemocnici, pak poslední 2,5 měsíce před porodem taky. Přes celé těhotenství jsem sice nezvracela, ale ani jsem neměla chutě, spíš nechutě, nejedla jsem sladké. Všem příbuzným jsem zakázala, aby mi do nemocnice vozili sladkosti. Jedla jsem naposledy v šest večer. Přesto mi posledních 15kg přibylo za poseldní dva měsíce.
No a neřekla bych o sobě, že jsem na nějak kašlala na to, kolik kg mám...
Předchozí