je taková, že nám posloužil jako věšák na prádlo. Měli jsme ho doma asi čtyři roky, myslím, že jsem na něm ujela takových pět kilometrů. Já strašně ráda jezdím na kole, tak jsem si myslela, že mi rotoped v zimě bude vyhovovat. Omyl - nikam se nedojede, je to hrozná nuda, pořád se musí šlapat, byla jsem zpocená během prvních dvou minut - no prostě pro mě to bylo utrpení. Tak vám přeji, abyste měla větší výdrž, pokud jste zrovna tento mučící nástroj použila jako pomůcku k hubnutí. Mě se osvědčily každodenní tříhodinové procházky v rychlém tempu (velká výhoda - dítě spí), ale každému to nevyhovuje.
A pokud jde o ty chutě doma - já jsem byla nejštíhlejší, dokud jsme neměli malého a s manželem jsme se viděli jen o víkendech. Důvod byl ten, že v lednici prostě nic nebylo - nebo bylo - mrkev a bílý jogurt.
A pokud jde o toho manžela žrouta - můj muž jí poprvé v poledne, to si dá většinou něco s knedlíky, aby jich bylo hodně atd., odpoledne se zaplácá sušenkami a večer podle toho jestli vařím nebo ne - pokud ne, připraví si párečky, vajíčka atd. A většinou si před spaním zobne něco na dobrou noc. Výsledek - má 62 kg - on je teda mrňous, 170 cm. A hlavně - má totálně placaté břicho, přitom nedělá nic nic - já se můžu usedlehovat a kdovíještě co, a tohle už nebudu mít nikdy.
Předchozí