Bell,
moje zkušenost ze dvou těhotenství je taková, že kojením prostě nehubnu. Navíc ve mě těhotenské a kojící hormony vyvolávají stav "zalézt do pelechu" - asi matka příroda ví, že já jsem člověk, který by pořád něco podnikal a tak mě pro jistotu v kritickém období miminka uvrhne napůl do spánku... u TOma jsem se probrala když došlo mléko a já přestala kojit; u Lisy se začínám probírat teď, s prvními příkmy... jakmile budu mít zpět trochu energie a chuti "něco dělat", tak se mi podaří zatočit i s váhou... a šatníkem... kalhotky mi nevadí, ale sehnat podprsenku 75E/F a pak přes ní ještě něco čemu neulítnou knoflíčky při nadechnutí, je fakt záběr na nervy. Takže se těším až přestanu nakupovat v nadměrných velikostech.
Nakonec ono se říká, že když je ženská devět měsíců těhotná, trvá pak dalších devět měsíců než "odtěhotní" - u mě to tak teda funguje. PRvního půl roku po porodu nemám šanci něco s tukama udělat, pak se to začne lepšit. A přeci jen se hubne lépe, když člověk vidí nějaké výsledky. Poučena z prvního těhu se s váhou začínám trápit teprve teď - a když už nejsem tak vyčerpaná a totálně mrtvá, tak jsem schopná si večer odepřít tu tatranku bez pocitu, že okamžitě zemřu na celkové vyčerpání.
Předchozí