Moje kojení je sice dalo by se říct "bezproblémové", ale svoje jsme si taky užily.
Jsem taky z těch matek, co je pro ně kojení na prvním místě, a tak s Tebou plně cítím.
Já jen chci napsat, že Ti plně fandím a moc Tě obdivuji, že máš tolik trpělivosti a pevné vůle v tom, jakým způsobem jsi Tvoji dcerku dokázala 5 měsíců kojit! 3x sláva takovýmto matkám!!!
A o přístupu některých doktorů ke kojícím matkám, by se dalo taky dlouze diskutovat. Já jsem byla nemocná, trápil mě žlučník. V jedné nemocnici mi řekli, že tam dcerka se mnou nemůže být, ani kvůli kojení neudělají výjimku a týden mě tam drželi, malou mi z domu vozili, takže tam se mnou stejně vždy přes den byla a přes noc jsme to kouleli jak se dalo, já jsem odstříkávala a vylévala a ona měla nutrilon. A když se mi problémy vrátili, našla jsem jinou nemocnici, kde kupodivu proti malé nic neměli a dokonce (operovali mě) tam se mnou byl i můj manžel... Je to hold těžké, když má každý doktor jiný názor. Někde Ti vztříc vyjdou a jinde ne...
Ale konec to má pěkný, malé je 5 měsíců a kojíme dááááááááááál!!! Tak Ti držím palce, ať to taky vydržíš! Fandím Ti! A všem podobným maminkám!!!
Předchozí