Aha, tak to přeji brzkou úspěšnost. Toto se brzy srovná, nemusíš mít strach.
Já mám neprůchodné vejcovody, takže jsem byla 2x na IVF. Teď mě budou posílat také na laparoskopii. Manžel začal jako Bůh, co by oplodnil celou zeměkouli(to mi řekla sestřička po spermiogramu) a po dvou letech skončil jako ten, co se mu nechtějí hýbat. Tak si teď děláme legraci, že bodejž by nám to šlo když jsme jak "slepej a hluchej", kteří se hledají v lese.
Jak doktoři říkají: "HLAVNĚ NA TO NEMYSLET" Jenže jsem naprosto neschopná, protože toto mi prostě moc nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.