Ten cyklus se ti určitě po těch práškách spraví. Já jsem se pořád bránila nějaké "umělé" pomoci. Ale někdy to jinak nejde. Bohužel v této době je zázrak, když je ženská zdravá a chlap má pořádný spermie. Byli jsme na jedné konzultaci u odborníka a ten, když mě udělal ultrazvuk a zjistil, že mám polycystická ovária (spousta malých cystiček, které většinou neovulují) a podíval se na manželůj spermiogram, řekl, že máme jít na umělé oplodnění, že nic jiného nemá význam zkoušet. A to už jsem vlastně byla těhotná. Takže doktoři taky nemají vždycky pravdu. Naštěstí
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.