konecne jsem se prestala povazovat za exota, ze tuto knihu nesnasim...
jeste jako tehotna jsem do ni jednou nakoukla v obchode... a prislo mi to jako totalni "americky zvast", ktery k nicemu praktickemu neni... tim by to pro me skoncilo, kdyby mi ji s velkou fanfarou neprinesl pritel domu, ze mu byla doporucena a jak je uzasna... to uz byl nas chlapecek asi tri tydny na svete...
vzhledem k tomu, ze maly byl velmi narocny, prakticky neustale vyzadoval moji pozornost a chovani, hodne plakal a navic trpel na "neexistujici" koliky, jsem z ni precetla dohromady asi 20 stranek... kniha je navic psana tak, ze TED uz se dozvite tu uzasnou univerzalni radu na vsechno... a ono zase nic, jen se tam do nekonecna omila to same...
no, nalistovala jsem si alespon ono shrnuti "metod", jake tedy mam pouzivat... hmmm, zavinovacku jsme meli naposled v porodnici, pak uz ji broucek zaryte odmital, hlasity zvuk vysavace ho desil (presto jsem obcas luxovat musela...) a trast tedy svym ditetem nebudu...
kniha letela na policku, kde se na ni prasi... misto procitani techto zarucenych rad jsem se radeji plne venovala miminku... ted je mu pet mesicu... povaluje se tu vedle me na dece a hlasite si vyska... jestli je nejstastnejsi v okoli, to nevim... ale vypada celkem spokojene ;)
Předchozí