Katko,
téda, to je rychlost reakce:)). Byla jsem se osprchovat a už reaguješ:)). Tak v rychlosti, dokud dítko chrupe.
Jo, každé dítko je jiné a na každé platí něco jiného.
Když jsem přišla za bábi s "objevem" zavinování (myslela jsem, bůhví jaká novinka), koukala na mně jako puk. Usadila mě zkonstatováním, že je to pradávná metoda:)).
"Jen jsem tím chtěla říct, že neznamená, že co se používá sto let musí být to nejlepší."...jo, naprostý souhlas. Vlastně dělám polovinu věcí jinak než moje matka:)). (Neuvěřitelné jak se ty trendy a doporučení mění...za mojí maminky, tedy za mého mimi věku, se doporučovalo ležet na bříšku...mno, dnes? Na bříšku nespat, je to nebezpečné...kde je pravda? Kolikrát se to ještě změní? Co se bude doporučovat, až bude mít moje dcera potomka?) Ale na druhou stranu si myslím, že spoustu věcí, co dnes děláme, dělali už naši předci, pak se to zavrhlo jako zcela nevhodný a hrozný postup a dnes se k tomu zase vracíme. Takže třeba můj objev "novinky zavinování" je toho příkaldem (a neříkám, že je to správné či špatné...nechala jsem se tím inspirovat, dcerka vypadala spokojeně)..Jsem prvorodička a s dětmi nemám pražádnou zkušenost, proto čerpám od holek z diskuze, knížek a pod. Někdy "věřím své intuici", což je občas metoda pokus - omyl:)).
Předchozí