Akorát včera jsem si tyto dvě knihy skoro nedobrovolně objednala.Vnutili mi je po telefonu za 50%slevu, abych měla členství zdarma. Po tomhle článku se u nich alespoň pobavím a posoudím pak, proč to někoho donutilo, napsat tak šílený článek. Když mě nabízeli Nejšťastnější miminko, bylo mi řečeno, že tato kniha je napsaná zábavnou formou, tak jestli si to špatně nepochopila a nevzala to příliš moc vážně. A v knížce Nejšťastnější batole jsou prý popsány vývojové stadia od 1-3let života.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.