Ahoj, ten fén je fakt legrační! Já o žádné podobné metodě neslyšela, ale vždycky se mi známí smáli, když jsem vyprávěla, jak E uklidňoval fén. Občas pomohlo ho jen vyndat ze skříně :-))) Ani nevím jak jsme na to přišli, ale používali jsme to ve chvílích, kdy nic jiného nepomáhalo. Taky jsme ho vozili na různé návštěvy a pod., kde se prostě hodilo E nějak rychle utěšit. Jinak jsme nosili k naprosté spokojenosti všech v babyvaku, takže toho křiku u nás zas tak moc nebylo. Jo nakonec přidám jednu historku z natáčení....E bylo asi 5 měsíců, courali jsme někde po hřebenech Jizerek. Střídali jsme vak, kočárek, náruč...dítě spokojené, rodiče též. Všechno se ale nějak zvrtlo, bylo horko, v nohách 20km a něco ještě před sebou, E už asi otrávená, tak začala ječet, po půl hodině zoufalství jsem si vzpomněla, že v přebalovacích věcech v kočárku je asi fén(měli jsme ho s sebou do chaty, kde jsem byly na víkend ubytovaní). Tak jsem milý fén vyndala vrazila dítěti do ruky, E přestala hned brečet, blaženě si ho držela a jelo se dál. Lidi sice trochu divně koukali(pověsili jsme ho na kočárek), ale co dítě i rodiče spokojené...
Předchozí