| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak jsem dorostla do velikosti XXL

Mila Belano, tvuj clanek me potesil i pobavil. Jako bych ho psala slovo od slova sama. Ve vsem mas pravdu (nejpovzbudivejsi je to arabske prislovi!), citim to naprosto stejne a mam uplne stejnou zkusenost. Uz jsem se smirila s faktem ze patrim mezi zeny celozivotne bojujici s demonem jmenen ŠPEK. Nevadi mi plnostihlost-dokonce se tak citim dobre,ale obezita rozhodne ano. Myslim si ze clovek by mel byt sam ze sebou spokojeny,nehlede na tabulkove doporuceni idealni vahy. No a pokud neni,tak ze sebou zacit neco delat. Ja jsem se letos vyvarovala novorocnomu predsevzeti a pro jistotu zacala s hubnutim o dva tydny pozdeji (to az byly dojezeny zasoby cukrovi...) a tak ted chodim 1-2x tydne cvicit a snazim ze neprekrocit denni spotrebu kalorii nad 1000 Kcal.Presto vsechno se ale valne vysledky nedostavuji, a to me na tom depta nejvic. Ted se snazime o druhe dite a to budu zase ztracena...(tedy vahove).Slibuji si, ze hned po druhem sestinedeli se mi to uz urcite podari shodit a skoro tomu i verim.Jako realista si myslim ze je to nutne, nebot to ma vliv na me sebevedomi (a to nejsem zadny zakomplexovany tip,ale predstava ze me uvidi v teto podobe napr. nekdo z mych spoluzaku ze stredni skoly je strasidelna), dale to je do jiste miry sexualni apetit/výkon (jinak se clovek prohne s 62 kg a jinak z 80 kg) a pak zajiste na ziskani slusneho pracovniho mista (myslim ze lide s viditelnou nadvahou pusobi jako necilevedomi a nezrizeni cvalici, kteri si nevi rady ani sami ze sebou natoz pak s resenim "firemnich" problemu)...a fakt zacit co nejdrive, nejlepe nez budu v prechodu a bude to jeste horsi nez ted. A taky at si ten mladistvi, neodolatelny vzhled jeste "uziju"!Zacinem silne uvazovat nad prihlasenim se do programu STOP OBEZITE, vsechno to neni o momentalni diete, ale o nauceni se jinemu zivotne-stravovacimu stylu, coz je mentalni blok v me hlave.Trenera do posilovny uz mam...Hura do toho, treba se to trochu pohne!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.