Mila Belano, tvuj clanek me potesil i pobavil. Jako bych ho psala slovo od slova sama. Ve vsem mas pravdu (nejpovzbudivejsi je to arabske prislovi!), citim to naprosto stejne a mam uplne stejnou zkusenost. Uz jsem se smirila s faktem ze patrim mezi zeny celozivotne bojujici s demonem jmenen ŠPEK. Nevadi mi plnostihlost-dokonce se tak citim dobre,ale obezita rozhodne ano. Myslim si ze clovek by mel byt sam ze sebou spokojeny,nehlede na tabulkove doporuceni idealni vahy. No a pokud neni,tak ze sebou zacit neco delat. Ja jsem se letos vyvarovala novorocnomu predsevzeti a pro jistotu zacala s hubnutim o dva tydny pozdeji (to az byly dojezeny zasoby cukrovi...) a tak ted chodim 1-2x tydne cvicit a snazim ze neprekrocit denni spotrebu kalorii nad 1000 Kcal.Presto vsechno se ale valne vysledky nedostavuji, a to me na tom depta nejvic. Ted se snazime o druhe dite a to budu zase ztracena...(tedy vahove).Slibuji si, ze hned po druhem sestinedeli se mi to uz urcite podari shodit a skoro tomu i verim.Jako realista si myslim ze je to nutne, nebot to ma vliv na me sebevedomi (a to nejsem zadny zakomplexovany tip,ale predstava ze me uvidi v teto podobe napr. nekdo z mych spoluzaku ze stredni skoly je strasidelna), dale to je do jiste miry sexualni apetit/výkon (jinak se clovek prohne s 62 kg a jinak z 80 kg) a pak zajiste na ziskani slusneho pracovniho mista (myslim ze lide s viditelnou nadvahou pusobi jako necilevedomi a nezrizeni cvalici, kteri si nevi rady ani sami ze sebou natoz pak s resenim "firemnich" problemu)...a fakt zacit co nejdrive, nejlepe nez budu v prechodu a bude to jeste horsi nez ted. A taky at si ten mladistvi, neodolatelny vzhled jeste "uziju"!Zacinem silne uvazovat nad prihlasenim se do programu STOP OBEZITE, vsechno to neni o momentalni diete, ale o nauceni se jinemu zivotne-stravovacimu stylu, coz je mentalni blok v me hlave.Trenera do posilovny uz mam...Hura do toho, treba se to trochu pohne!
Předchozí