Ahoj Miso,
rozdil mezi zavinovackou a dekou neni skutecne zadny pokud se pouzivaji stejne. A je to jak rikas. Me se dite ze zavinovacky vzdycky dostalo ven a bylo spokojene jenom kdyz melo ruce venku, takze jeji ucel se u nas nesplnil a plnila formu pouze pro to teplicko. Zavinovani popsane v knize jsem videla praktikovat maminku u naseho detskeho Dr. A zrovna setrne mi to neprislo. Maminka nakonec posledni roh deky vzala a utahla deku na mimcu takovym zpusobem, ze mi holcicky bylo lito. Mozna ze Karp to dela na DVD jinak nez popisuje kniha..nevim... nemela jsem moznost videt.
Takze rozdil mezi zavinovackou a dekou stejne jako ty nevidim zadny, vidim ho pouze v pouziti.
Na diskuzi jsem v tu dobu neprispela, protoze jsem si chtela danou knihu precist, abych si udelala obrazek. A po precteni mi zase nefunguje archiv pro vyhledavani, abych dane prispevky nasla. Nechodi mi uz asi 3 tydny az mesic. Tak jsem zvolila jinou formu.
Vim, ze jsem s ditetem v pupiku trasla, ale nevim proc bych s nim mela trast jeste v pul roce?
To jak se hlavicka opravdu trese je mozna videt na DVD. Ctenar te knizky si pouze precte: Hlavicka se musi trast vice nez cele telo. Z tohoto ja nevyvodim, ze se jedna o mirne pohupovani na dlani a bojim se, ze ani vetsina jinych.
Myslim si, ze dopravat na pocatku zivota mimcu to co citilo v deloze je v poradku. Ale pokud prectes clanek poradne, tak se hlavne pozastavuji nad temito praktikami u kojencu ve veku cca 4,5 a vice mesicu coz si myslim, ze uz je zbytecne.
Předchozí