| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak správně týrat své dítě

Meaculpo díky. Po přečtení Sylvina článku jsem by dost zděšená, po přečtení tvého výtahu z knížky jsem zjistila, že většinu věcí s malou děláme taky, a to instinktivně. Bez gymballu jsme jeden čas neměli šanci ji uspat či utišit a čím víc na něm poskakujeme tím je malá spokojenější. Takže vlastně taky třeseme, jen mě nikdy nenapadlo to tak nazvat. Fén sice nepouštíme, ale intenzivní opakování stále téže písničky je asi dost obdobné. Zavinovačku už sice nappoužíváme, ale chci-li malou uspat (sama neusíná), tak ji musím držet v náruči hodně těsně, aby neměla šanci hýbat ani rukama ani nohama a hlavu musí mít fixovánu v jedné poloze. Takže vlastně "svazujeme" vlastním tělem.
A to bych po přečtení článku byla ochotná odsoudit všechny rodiče co svazují a třesou a hlučí dítěti u ucha.
Takže potvrzuji, že i já jsem tedy asi odsouzeníhodná matka, ale naše holčička je šťastná!!!!
Emča

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.