Ahojky, s kilama v těhotenství mám sve zkušenosti a pravda né moc dobré. Mám 2 dcery a při obou jsem přibrala 30kg, byla jsem jak slůně :-) Není to nic příjemného, ale každá jsme jiná, někdo si přibere max. 13kg a někdo se holt prožere ( jak tady někdo poznamenal ) až na 30kg. Včera bylo malý 5 měsíců, když jsem šla rodit měla jsem 102kg a dnes mám 82kg, jěště 12kg a jsem na své váze. Podotýkám že bohužel se mi nezadařilo kojit ( což jsem nesla velmi špatně ) a od 2 měsíce jsme na sunaru. Kila jdou dolů sice hůř, ale zase si řikám že jsem 30 kg nabrala za 9 měsíců a nemůžu chtít zázraky, ale i tak to jde. Takže ať jsme tluté nebo hubené, ty zdravé dětičky nám za to stojí :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.