Milá Katko těch 14kg je krásných, taky jsem měla v plánu že u druhého těhotenství pojedu podle tabulek, ale bohužel :-( No před 14 dny jsem si koupila ve výprodeji kalhoty vel. 42 a nejsou mi, ale jsem rozhodnutá do nich zhubnout a tak si je naivně každý den zkoušim a stále nic, ale aspoň ňaká motivace. No a ta další motivace je ta, že od března začneme s Adélkou chodit plavčit tak doufám že do té doby se mi podaří taky něco schodit :-))) A váhu mám stále na očích a každý den ráno na ní vlezu a když mi ukáže byď jen o 0,5 kg míň tak mám hned lepčí náladu, tak se jí neboj :-))), hele furt lečí váha než zrcadlo, do toho radši nekoukám zase já :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.