Ahoj Havranpirko,
je videt, ze jsi necetla celou diskuzi, protoze jinak by se vedela, ze:
Veta typu "Maminky...." byla mirena ty maminy, ktere sve deti zavinuji na dobu neumerne dlouhou. Coz se opravdu neni spravne. Dale vyklad vety: "Hlavicka..." tu byla taky nekolikrat probirana. atd atd.
Konkurencni vydavatelstvi??? Spatne :-)
Mela jsem jsem krasne bezproblemove detstvi, se skolou jsem problemy nemela a kamaradu jsem mela a mam stale dost...:-)
Neznam osobne nikoho kdo tuto knihu propaguje. Jednala jsem pouze na popud cca mesic stare diskuze na rodince.
Tvuj text take neni bez chyb...
Nemam pocit, ze vsemu rozumim a nemam pocit neomezenych moznosti...to me pobavilo :-). Pouze mi nedalo na tu diskuzi o nekterych praktikach nereagovat.
Jsou to obycejni lekari u kterych jsem neuvedla jmena, protoze by stejne nikomu nic nerekli. Ale prosim. Detska Dr. se jmenuje Capkova (cca 50let), sousedi s logopedkou Krausovou a dalsi detskou Dr. Cernou, neurolog se jmenuje Plecity (15 let praxe v USA). Tak nevim jestli Vam to k necemu pomuze. Vybrala jsem je proto, ze je z nam z obycejnych navstev, kdyz chodim s malou na prohlidky a pouze jsem je poprosila o jejich nazor co se MUZE podotykam MUZE stat, kdyz se bude to ci ono s ditetem provadet, protoze jak jsem jiz psala byla jsem velice sokovana dle diskuze na rodince ceho vseho jsou nektere maminky podle nejake knihy schopny...
tak tot asi vse
Předchozí