| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak správně týrat své dítě

Když je mým dětem smutno, beru je do náručí a držím je PEVNĚ. Starší ke mně zpravidla běží a brečí přitulit, přitulit.
Běžně svou mladší dceru uklidňuji v šátku při chůzi, popř. na míči. Starší jsem tak uklidňovala taky. Nedávno jsem svou plačící dcerou třásla fakt silně. I když jsem měla potřebu říct svým kamarádkám, jaká jsem hrozná matka, nějak mne nepochopily. Každé se to někdy stalo taky. Ale děti jsme uklidnily (fakt to zabírá). Pochlubila jsem se i naší pediatričce - smála se, že každému praskají někdy nervy, chce to prý trénink, jestli chci, půjčí mi své puberťáky.
Obě mé dcery v určitém věku velmi dobře usínaly za zvuku vysavače. Byla jsem ochotna luxovat každý den!!! Když se narodila první dcera, koupila jsem si elektrický zubní kartáček, protože jsem si řikala, že si s nim přece jenom vyčistím zuby rychleji, než se dotočí kolotoč. Rázem přestalo být nutné kolotoč natahovat, vrnění zubního kartáčku bylo mnohem lepší. S cirkulárkou mám zkušenost jenom jednu (dcera spala v bezpečné vzdálenosti v kočárku, aby na ní nelítaly třísky). Jenom tu motorovku jsem jaksi nevyzkoušela....
Jo, jo sociálku na mě

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.