Když jsem byla v prvním trimestru těhotenství, skoro jsem ani nepřibrala - začínala jsem na své "zimní" váze, tak jsem měla radost, že to snad zvládnu alespoň do +14 kg, jelikož mě ani nenapadlo, že bych mohla patřit do skupiny pod +10 kg. Jenže jak se blížil porod a přišlo horké léto, začala jsem otíkat a tloustnout - když jsem se přehoupla přes +20 kg, měla jsem už termín, ale rodila jsem skoro 14 dní po, tak se ještě něco nabalilo. Po porodu a nějakém týdnu jsem sic váhu "sundala" asi o cca 15 kg a po půl roce to vypadalo i na těch 20, ale pak se část vrátila a mám teď stabilně asi 3 či 4 kg navíc a nejdou dolů. Je fakt, že finišuju se školou, tak zrovna moc necvičím, a těch pár kilo by mě ani trápit nemuselo, i když je taky dost věcí, co neobleču... Jenže... líbilo by se mít alespoň zpět svou postavu (nebyla jsem nějak extra štíhlá), nemusela bych být štíhlejší než dřív, jako maminky v mém okolí. Teď to ale nějak nejde, tak se aspoň snažím, abych i přesto nebyla žádnou zatrpklou ženskou, ale aby stále se mnou byla sranda a budila dojem, že mi teprve bylo 20. A Tvůj přístup se mi líbí, takže určitě budeš patřit mezi ty prima ženy s nějakým tím kilčem navíc, a ne mezi ty nepříjemné vyhubliny (existují ovšem vyjímky v obou skupinách). Přeji Ti hodně radosti ze života!!!
Předchozí