Dobra reakce na clanek uvedeny nize - Je mi 33.. Je to moc hezky napsany a ja z celeho srdce preji autorce to krasne a zdrave dite. Ale prosim, prosim, uz se prestante navazet do nas bezdetnych. Je mi 33 a na dite se opravdu necitim dost stara. Samozrejme,ze jednou dite budu chtit, ale urcite kolem toho nebudu tolik blbnout (nemam to v povaze). Nechapu, proc si kazdy mysli, ze kazda bezdetna zena je kavarensky povalec nebo poletava z jednoho mejdanu na druhy. Na kavarny nemam a na mejdanu jsem byla naposledy na Silvestra.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.