mám podobnou zkušenost. Malému je právě 5. měsíců. Staršího syna jsem nekojila ač jsem chtěla, byl nedonošený neměl sací reflex. Tak teď jsem se už bála předem. Mám vpáčené bradavky tak už do porodnice jsem jela s kloboučkem v tašce. Po porodu malého přiložili a on se opravdu snažil tahat. Jenže měl hlad mlíčko jsem měla až 3. den. A tak jsem přikrmovala stříkačkou. Malého jsem přikládala a byla štastná jak blecha když krásně sál, ale blažený úsměv zmizel ze rtů, když jsem ho zvážila. Vypil 5- 25 ml a to byl rekord a tak mi za 3.dny sjel s váhou o skoro 400.g. Navíc měl silnou žloutenku a tak byl spavý a navíc v týdnu mu museli nasadit atb, protože měl infekci moč. cest. Protože potřeboval tekutiny, tak ho začali krmit Nutrilonem z láhve. Byla jsem z toho neštastná a tak už v nemocnici jsem začala odstříkávat. A dělám to dodnes. Nutrilon nám zůstal na noc, někdy máme 2x denně, ale hrdě hlásím, že většinou má moje. Kojíme jen v noci a přes den dáváme lahvičku. I tak jsem štastná a chlubím se ze kojím. Není až tak důležité jakou formou mm dostane, ale hlavně, že ho dostane. Taky jsem měla výčitky, ale takhle jsme spokojení oba a když se přisaje protože sám chce tak je to něco neuvěřitelně krásného. Jen mě v noci budí bolest prstů, protože odstříkávám ručně no a jak je ruka v klidu tak potom chvíli trvá než ji rozhýbu. Manža sice chtěl koupit odsávačku už do nem, ale já měla pocit, že o mléko brzy přijdu a tak jsem se jen "modlila", aspon 6. týdnů, 2. měs a ted už je to skoro 5,5 a já mám mléko stále. I když na tvorbu taky piju kojící čaj, gravimilk. 1,75 l melty. Stojí to za to a všem které patří do našeho klubu držím pěsti.
Předchozí