Díky za skvělý příspěvěk, cítím to stejně, mám podobné zkušenosti :-))Když moje nejstarší dcerka nemohla usnout-to už je 16 let,tehdy ještě nebyly knihy od Dr.Karpa,držela jsem ji velmi pevně ovinutou v peřince,aby se nerozrušovala rozhazováním ručiček.Fungovalo to spolehlivě a také jsem tenkrát v nitru řešila,jestli nejsem nějak patologická a netýrám ji :-)))Dnes už vím, že ne, že to bylo úžasně intuitivní jednání, které jí vlastně dělalo dobře a proto tak krásně usínala.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.