Ahoj, vidím, že tenhle problém tíží hodně z nás. Znám řešení a můžete ho mít na dosah ruky - (kdo opravdu chce a je skutečně rozhodnutý). Představte si, že máte svou vytouženou postavu a už se nemusíte trápit s těmi kily navíc. Mám to vyzkoušené, sama jsem shodila před otěhotněním a navíc jsem měla jistotu, že jsem zdravá a připravená na příchod miminka. Teď v těhotenství nemám vůbec žádné zdravotní potíže ani chutě. Mám výbornou náladu a cítím se opravdu skvěle. V květnu se nám má miminko narodit a už se na něj oba moc těšíme. A víte na co se také těším? Po porodu si budu moct úplně lehce shodit nabraná kila a vytvarovat postavu podle mých představ. VY MŮŽETE TAKY :) RÁDA VÁM PORADÍM.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.