Já jsem si myslela,že rodina by měla držet pohromadě a pomáhat.Jěnže asi někteří si myslí opat.Přečetla jsem si tvůj článek.Od úřadů se to dá čekat.Úřady se umí jen chvástat,jak chtějí dobro pro děti a najít jim novou rodinu,ale pravda to není.Prostě rodicě je opustí a ony už nemají podle úředníků žádné právo na novou rodinu.Když se adopce podaří,tak to je hotový zázrak.K tomu samozřejmě moc gratuluju.Ať jste spolu šťastni.A rodiče.Kdyby se to samé stalo mě,tak se snima hodně chytnu.Já bych si to onich nenechala vůbec líbyt.Vždyť adobce není žádná špatná věc.A když se rodiče stydí a nadávají,tak áť chodí třeba kanálama.Měli by Vás psíše podpořit a lidem,které mají takovéhle připomínky nechat odporoučet.Za takové rodiče bych já se styděla nic proti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.