Hele a fakt si myslíš, že když ti Češi odjížděli do Německa za prací, tak tam mluvili česky??? To by jim Němci asi dali, co? Ale my to tu pořád tolerujem, což fakt nechápu proč. A ono se nejedná jenom o práce na pozicích, na kterých nikdo jiný pracovat nechce, ona se nám slovenština cpe i do médií!!! Nezlob se na mě, ale v tomto tolerantní nebudu nikdy. Když v mé zemi někdo studuje, bydlí, pracuje, zakládá a vychovává rodinu, tak by s ostatními obyvateli této země měl mluvit místním jazykem!!! To, že se ta diskuze tak zvrtla mě taky mrzí, nemyslela jsem to tak, i když jsem to špatně napsala. A je fakt, že jsem se při čtení příspěvků docela pobavila. Já HLAVNĚ reagovala na větu, ve které autorka vidí Prahu jako pupek světa a ženicha si hledá právě až po příjezdu do Prahy, což nechápu. Takových krásných, hodných, pracovitých Moraváků znám... Mě ten článek mimo výše popsané připadá i jako urážka Moravských chlapů. To se za chvíli místo Česká republika budeme moct přejmenovat na Stát Praha, jestli má více moravských dívek podobné smýšlení...
Předchozí