Mám k fotce jednu "technickou" připomínku, teda spíš svoji zkušenost. Já totiž na všech fotkách vypadám...no blbě, slušně řečeno :-). Nejsem fotogenická ani malilinko. Když někomu nejdřív pošlu fotku a pak se vidíme osobně, tak ten člověk pak většinou říká "jé, hele, vždyť ty vypadáš úplně normálně!" :-))). Mně se ale všichni na fotce u tohohle článku líbili. Připadají mi takoví...normální :-)))). Ale třeba sem píšou i lidi, kteří v životě neviděli jiné fotky, než modelky od profesionálních fotografů :-))).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.