Ja mam opacny problem.Merim 173 cm a pred tehotenstvim jsem vazila 57kg.Pocas tehotenstvi jsem pribrala jenom 8kg - nevim cim to bylo - je pravda,ze jsem se neprejidala a nikdy jsem nemela vyslovene chut na sladke a pod.Mela jsem i male brisko-cele tehotenstvi,ale nikdy jsem nemela zadny problem a tehotenstvi probihalo v pohode.Doktorka mi tyden pred porodem rekla ze mimi je male.Terezka se narodila uplne zdrava- 3550g a 52cm - byla fakt velka.Domu jsem z porodnice odchazela se 60kg.Ted ma Terezka 7 mesicu a vazim 53kg.Jim normalne - snidane,obed,vecere,mezi tim nejaka ta mlsanda.Porad kojim.Cim to je ....nevim.Rozhodne nestoji se trapit ze clovek ma nejake to kilo navic.Chlap by vas mel mit rad takovou jaka jste,a mimi je to jedno - hlavne ze ma mamu,ktera ho miluje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.