Hele vy duly, vy asi nejste normální. Osočujete jedna druhou a ještě k tomu do toho taháte Boha. To by mě zajímalo, co má společné s vaším fanatismem.
Jinak já bych doma nerodila, měla bych strach o miminko. Taky jsem rodila v porodnici. Naprosto pohodově. Příjemné prostředí i PA a lékaři. Asi jsem měla štěstí a ani nebyly žádné komplikace. Žádné jsem ani nepředpokládala, ale ta jistota, že je JIP nablízku byla důležitější.
Za podmínek co tu uvedla cizinka bych doma rodila také, pokud by mě v tom blízké okolí podpořilo, a nikoho za to neodsuzuji. Ale kyci Duly o Božích rukou je na mě silné kafe (měla by se vrátit do blázince). No nic, věřím na vyžší moc, ale Bohem jí rozhodně nenazývám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.