Knížku Krtek a maminka stejně jako další Krtkovy knihy znám a přiznám se, že mě vždy trochu iritoval text, co tam pod ty krásné Milerovy obrázky píše paní Doskočilová. Připadá mi to vesměs kostrbaté a v případě otravy muchomůrkou jako úplný a zbytečný blábol. Příběhy vždycky převyprávím podle svého a mám vyzkoušeno, že otravu muchomůrkou lze bez mrknutí oka vynechat.Děj to nezmění a jinak je to docela pěkná knížka./Samozřejmě to funguje jen do doby, než dítě samo čte, ale to už se může propracovat i k daleko "hustší" literatuře i bez našeho přičinění.../
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.