Ne holky nebojte, já duly nezatracuju a to hádání mě spíš pobavilo. Já stojim taky pěvně nohama na zemi a kdyby mi tohle nějaká dula začala čpát, tak jí asi brzy pošlu někam.
Jinak k dulám. Já žádnou neměla, ale to neznamená, že jim neveřím. Každý má svou představu. Já měla to štěstí, že mám přístup k internetu a spoutu věcí jsem si přečetla. Taky se okolo mě miminka vyskytují už asi od desíti let, takže s tím nemám problém a tak nějak jsem věděla do čeho jdu, i když zcela ne to přiznávám. Nikdy mě nenapadlo rodit jinde než v porodnici, ale každá maminka musí dát sama na sebe. Nejsem nijak náročná a v porodnici jsem byla moc spokojená (a to i přesto, že jsem rodila v Podolí, a spousta z vás jí zatracuje jako továrnu na děti, myslím, že všude to je o lidech a já měla prostě štěstí). Asi to bylo proto, že mě prostě nechali dělat si co chci a usměrnili mě podle svého vždy jen na chvilku.A ještě něco rodila jsem tam dvakrát a přesto pokaždé jinak (jednou s klistýrem, jednou bez, jednou s nástřihem, podruhé bez, jednou s epidurálem, podruhé bez každý porod byl opravdu naprosto jiný, jednoou trval dlouho, podruhé krátce, jednou mi nejprve praskal voda, podruhé až těsně před porodem a pod.). Cítila jsem se tam dobře. Měla jsem samostatný pokoj se sprchou a manžela neustále při sobě. Neměla jsem žádné potíže, takže to prostě beru tak jak to je a nemusím se s někým handrkovat co kdo udělal špatně. Stane se to to vím, ale je to věcí náhody.
Všem nasátávajícím maminkám přeji pohodový porod bez jakýchkoli komplikací. A holky buďte taky trošku tolerantní, chybu může udělat každý a pokud vše dobře dopadne, tak buďte za to vděční, i když z počátku se to nezdá.
Předchozí